Toernooien

Het Proper Ontwikkelingstoernooi
Schrijf je in via het inschrijformulier of mail naar info@pascalproper.nl  

Alle (oude)wedstrijdjudoka's kennen het:

De klamme handjes, het vervelende gevoel in je buik, de grote zaal, de vele sterk uitziende judoka's, de scheidsrechters in hun zwarte pakken en de jury-tafels. Waar is mijn coach, waar zijn mede judoka's, waar moet ik heen?! Je gaat voor het eerst meedoen aan een judowedstrijd en dat is super spannend!

Als ervaren wedstrijdjudoka Pascal Proper wilt hij juist de jonge judoka laten zien, hoe leuk een echte wedstrijd kan zijn. En om vervelende ervaringen te voorkomen, is dit opstaptoernooi opgezet. Zo kunnen de mini-krijgers op een gemoedelijke wijze kennis maken met de hectiek van wedstrijdjudo. Een echte look & feel ervaring.

De deelnemers voor dit toernooi zijn beginnende judoka’s van 5 t/m 12 jaar met weinig tot geen wedstrijdervaring. Zij zijn houder van de witte t/m oranje band + bruine slip en de indeling is jongens/meisjes gemengd. Daarnaast is er een aparte poule voor kinderen met een beperking strijden voor dezelfde prijzen. En daar bovenop, kunnen er stijlprijzen worden gewonnen voor de mooiste judotechniek. Het toernooi wordt in 3 blokken verdeeld, op 8 judomatten onder toezicht van 8 gecertificeerde scheidsrechters van het JBN.

Er is geen restrictie van regio voor de deelnemende judoscholen/verenigingen, iedereen mag meedoen.
JBN paspoort is niet verplicht.

Dit toernooi is ook te vinden op de wedstrijdkalende van de JBN.

Mocht er interesse zijn om deel te zijn van het Proper Ontwikkelingstoernooi als sponsor, kun je terecht via het contactformulier, we nemen dan z.s.m. contact met je op.
 

Hieronder een impresse van het toernooi:

 

En het jubileumjaar, het 5e Proper Ontwikkelingstoernooi: